Wednesday, 14 March 2012

KJ balas kaki pungkoq....cantekk!!


 Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim tersentak apabila menerima serangan balas daripada seorang penyokong kerajaan yang membuktikan bahawa sokongan Ahli Parlimen Permatang Pauh itu terhadap usaha melindungi keselamatan negara Israel adalah bersifat mutlak dan bukannya bersyarat.
Khairy Jamaluddin (BN-Rembau)  ketika mendedahkan perkara itu berkata, ia jelas kerana maksud contingent (syarat) olehThe Wall Street Journal (WSJ)bukan merujuk kepada sokongannya melindungi keselamatan Israel, sebaliknya merujuk kepada pertanyaan sama ada Anwar mahu mengiktiraf negara Israel atau sebaliknya.
Menurut beliau, kenyataan Anwar seperti disiarkan di WSJ pada Januari lalu terbahagi kepada dua iaitu pertama mengenai sokongan Ketua Pembangkang itu terhadap usaha melindungi keselamatan Israel dan kedua, pengiktirafan negara Israel.


Lepas ni apa lagi alasan yang al juburi ni nak bagi lagi tak tau lah,terang-terang dia cakap dia sokong segala usaha melindungi keselamatan kaum yang dengan terang lagi bersuluh melanggar  hak sasi manusia dengan merampas tanah dan membunuh rakyat palestin yang tak berdosa. 


MC rasa lepas ni jugak dia akan membangkitkan soal APCO,tentang kapal israel yang dikatakan  berlabuh di pelabuhan MALAYSIA bagi menutup segala kesalahan yang telah dilakukan  oleh manusia keparat ni. DARI PEJUANG ISLAM 1 MALAYSIA......MAMAK CYBER

No comments:

Post a Comment